Jeffrey Neeft

Voor al uw vragen bel:

075-20 22 336
06-24 19 23 87

Welkom bij Neeft Vastgoed, leuk dat je mijn website bezoekt!

Met ruim 17,5 jaar ervaring in de woning- en bedrijfsmakelaardij ben ik trots op mijn eigen bedrijf Neeft Vastgoed | Makelaardij en Beheer. Oorspronkelijk ben ik gestart als assistent makelaar op een kantoor in Amsterdam, dat actief was in bedrijfs- en woningmakelaardij. Tijdens mijn werkzaamheden heb ik een avondstudie Makelaardij gedaan, en heb in 2011 mijn vaktest gehaald en ben daarmee Register Makelaar Taxateur geworden. Ik ben geboren en getogen in Krommenie (Zaanstad) en heb een groot netwerk in de regio. Dat netwerk vormt de basis om jou zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Het zakelijke en privéleven probeer ik zo goed mogelijk te combineren; het rondmaken van een verkoop of het uitbrengen van een advies gebeurd geregeld in de avond- of weekenduren. Dat is geen probleem, we helpen graag.

Persoonlijke aandacht met een opvallende presentatie.

Een goede presentatie is essentieel voor elke transactie. Daarom besteden wij daar veel aandacht aan. Je kan ons vragen voor tips en adviezen bij verkoop en verhuur. We werken samen met een woningstyliste, voor net die laatste puntjes op de i. Ook met een VLOG-video kunnen we extra aandacht creëren op Social Media zodat iedereen het over jouw huis heeft. Een drone-video is natuurlijk ook erg opvallend. Kortom, zo veel mogelijkheden! We maken graag samen een plan van aanpak op maat.

Neeft Vastgoed voor makelaardij en beheer. Door onze jarenlange ervaring en ons brede netwerk weten we de markt op de juiste manier te bedienen.

Wij zijn het vertrekpunt voor een oplossing passend bij jouw vraag. We voeren taxaties uit, verkopen en verhuren woningen en bedrijfspanden. Het primaire werkgebied bevindt zich in Amsterdam, Zaanstad, Uitgeest en IJmond. Ook buiten deze gebieden willen wij je van dienst zijn; neem hiervoor gerust contact met ons op. Samen vinden we een oplossing.

Als allround opererend kantoor, staat Neeft Vastgoed ook klaar voor het beheren van onroerend goed. We bieden ondersteuning voor het bezit en kunnen de dagelijkse processen uit handen nemen. Denk hierbij o.a. aan huurincasso, technisch beheer en jaarlijkse inspecties van het bezit voor het vaststellen van het juiste gebruik van het onroerend goed.

Welke vraag je ook hebt; er staat altijd iemand voor je klaar ongeacht de situatie.

Scroll naar top